קרחת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/10/2007 | 19:57 | מאת: סול

שלום הנני סובל משיער דליל כבר כ8 שנים לערך אני בן 28 אבי קרח לגמרי לאט לאט נהייתה דליליות מירבית בראש אך זה לא היה איכפת לי כי ברגע שגילחתי את כל הראש זה ישב יפה עליי לפני שבועים ברוב טיפשותי גילחתי את כל הראש עם סכין גילוח (בדכ אני עושה זאת עם מכונה) ושמתי לב שזה כבר לא צומח כמו מקודם וממש רואים כבר התקרחות רצינית במפרצים ובמרכז הראש כעת התחלתי טיפול של מינוקסי עם פרופסיה יש לציין שמעולם לא טיפלתי בכך שאלתי היא האם השיער יחזור לצמוח כמו שהיה אני לא חי באשליה ולא מצפה לשיער מלא אלא רק רמת דלילות כמו מקודם לתשובתך אודה

18/10/2007 | 11:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום סול, השימוש בהם בהחלט יכול להועיל. אך אני ממליץ לצלם את השיער ולעשות השוואה עם תמונה לאחר חצי שנה (לטיפול במינוקסי) ולאחר שנה לטיפול עם הפרופסיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות