היש קשר?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/10/2007 | 08:46 | מאת: עצובה בת 27

שלום, אני סובלת כבר כמה חודשים מנשירה איומה. כרגע ראיתי את תוצאות בדיקות הדם ורציתי לדעת האם יכול להיות קשר לנשירה. שתי התוצאות החריגות הן:MPV גבוה ו-FERRITIN מאוד נמוך. קראתי קצת ברשת על מחסור בפריטין, אך לא הוזכר כלום לגבי נשירה אלא רק לגבי בעיה נוירולוגית ברגל(שכנראה יש לי). אני צריכה לחכות עוד המון זמן לתור שלי אצל הרופא, בבקשה-עזרה. מה אפשר לעשות בינתיים? תודה

14/10/2007 | 11:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עצובה בת 27, הפריטין עשוי לגרום לנשירה. אני לא יכול להמליץ לך על טיפול דרך האינטרנט.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות