נשירת שיער-שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/10/2007 | 14:07 | מאת: ליאת

שלום לך ד"ר. אני בחורה בת 23 לפני כ-3 חודשים לערך הפסקתי לאכול בשר באופן קבוע אלא מס' מועט של פעמים בשבוע בין פעם לפעמיים, כיום לאחר שלושה חודשים החלה לי נשירה שמאוד מטרידה אותי והייתי רוצה לדעת אם יש קשר בין הנושאים ואם כן איך אוכל להשלים את החוסרים -אכילת בשר כרגע כמו שאכלתי בעבר או שלקיחת ויטמינים והאם בכלל ייתכן השפעה כזו עקב המנעות מבשר לתקופה מסוימת ? תודה

14/10/2007 | 11:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ליאת, יכול להיות שבעקבות הפסקה באכילת הבשר באופן קבוע נגרמה לך הנשירה. בכלל תזונה שאינה מאוזנת עלולה לגרום לנשירה. לקיחת ויטמינים בד"כ לא תמנע את הנשירה. כדאי בכל אופן לבדוק אם אין גורם נוסף לנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות