נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/10/2007 | 23:31 | מאת: ציפי

יש לי נשירת שיער כבר כמעט שנה מדובר בנשירה קיצונית ביותר, ערכתי בדיקות דם הקשורות בנשירת שיער והכל ניראה תקין, רופא עור אמר לי לקחת רוטס מס' חודשים אך ללא הועיל, כמות השיערות שנושרות לא פחתה ולו במעט. אולי גם ראוי לצייין שאינני לא נמצאת בלחץ נפשי כלשהו או משתמשת בחומרים בשיער ומשתדלת לחפוף פעם ביומיים, עזור לי בבקשה ! לאן אני אמורה לפנות במצב זה? תודה ויום נעים

11/10/2007 | 14:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ציפי, אני חושש שהרוטס אינם יעילים לנשירת שיער. תנסי להיוועץ שנית עם הרופא המטפל, או פני לרופא עור אחר המומחה בשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות