טופיק ונשירה חמורה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/10/2007 | 20:32 | מאת: מגית

דר גינזבורג שלום, בביקור אחרון הומלצתי להשתמש בטופיק לכיסוי קרחות בראשי, אך לצערי הנשירה כה חזקה שרואים בקרקפת את הסיבים כמעין אבקה כהה. האם הטופיק מאיץ את הנשירה? האם הגירוד מעיד על חוסר התאמה? התוכל בבקשה להמליץ על תרופה כגון פרופסיה . אודה לתשובתך.

09/10/2007 | 09:49 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מגית, טופיק אינו מאיץ את הנשירה. אך אם אין בכלל שיערות, אז לטופיק במה להיאחז.הסיבים נצמדים לשיער ע"י חשמל סטטי. הגירודשאת חווה נובע ככל הנראה מהנסיגה שממשיכה לך. אני לא יכול להמליץ לך על טיפול דרך האינטרנט. פרופסיה איננה מיועדת לנשים, רק לנשים שעברו את גיל הפוריות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות