הקרחה, או רק מפרצים?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/10/2007 | 23:59 | מאת: כפיר

שלום רב! אני בן 23. משנות העשרה שלי יש לי מפרצים משמעותיים. למעט המפרצים האלו, אין שום בעיה בשערי. איני סובל מנשירה ושאר השיער מלא ושופע. אני רוצה לציין שאבי קירח, ואחי (24) סובל מהתקרחות (יתכן ששימוש בג'ל לשיער תרם לכך) בקידמת הראש. כך שמה שרציתי לדעת הוא האם אני בדרך להתקרחות, ואם כן, האם יש משהו שאוכל לעשות על-מנת להאט/לעצור את התופעה? תודה!

07/10/2007 | 08:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום כפיר, בגילך עדיין קשה לדעת. יש לגשת לרופא עור על מנת שיקבע מה מצבך. אני לא יכול לדעת מבלי לראותך.

30/03/2008 | 01:31 | מאת: idan

יש לי שאלה שאני משפשף תראש שלי אז אני רואה שיורד לי שיער על הדף יענו אני משפשף תראש ונופלות לי שערות לדף זה נשירה ???????????? אבל אין לי מפרצים או משהו יש לי שיער מלא בלי מפרצים וחורים ממש שיער מלא

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות