פרופסיה לא עוזר ולמינוקסי כבר אין השפעה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/12/2016 | 01:12 | מאת: דגכ

אני משתמש במינוקסי קרוב ל3 שנים אבל אין יותר מדי שינויי רק להפך.. התחלתי פרופסיה לפני 3 חודשים אך המצב הולך ומחמיר לא ראיתי שיפור או שינוי.. בנוסף זה עבר לקודקוד הראש וזה מחמיר מאוד . אשמח למענה בנושא.. תדוה

18/12/2016 | 08:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, הפרופסיה מתחילה לפעול לאחר 3-6 חודשים - ב-80% מהמקרים עוצרת נשירה וב-60% מהמקרים אף מצמיחה שיער חדש.ככלל, משפיעה יותר בפדחת ובמרכז הקרקפת ופחות מקדימה. ממליץ לך שמישהו יעשה לך תמונת סטילס כדי שתוכל לאחר כשנה לעשות השוואה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות