נשירת שיער הורמונלית - בעייתיות בטיפול .....

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/09/2007 | 10:13 | מאת: אורנה

אני בת 36 ,רווקה ללא ילדים הפסקתי לפני חצי שנה גלולות ומאז קיבלתי רק פעם אחת מחזור בתקופה האחרונה , נשירת שיער משמעותית נשלחתי לבירור הורמונלי אך אני לא מקבלת מחזור - כיצד אעשה אותו? אני חוששת שאני בגיל מעבר מוקדם (תורשתי ) ואפסו סיכויי ללדת ילדים לגבי נשירת השיער - אני מניחה שהטיפול הורמונלי אך במצבי - אני רוצה להכנס להריון ולנסות לחזור לבייץ , אז לא אוכל לקחת הורמונים ? תודה מראש לכל תשובה

30/09/2007 | 13:13 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אורנה, אני מציע לך להתייעץ עם רופא הנשים שלך. לגבי נושא נשירת השיער, יישנם טיפולים שאינם הורמונאליים, על כן יש לגשת לרופא העור ולברר מה ניתן לעשות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות