נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/09/2006 | 12:58 | מאת: שין

שלום ד"ר גינזבורג. אני בחורה בת 26 ולאחרונה החלה אצלי נשירת שיער מוגברת. בכל פעם שאני מעבירה יד בשיער, יוצאת קבוצה גדולה של שערות מראשי וכן ממש "גושים" של שיער. אני לא רואה סימנים להתקרחות עדיין, אבל אני מאוד מודאגת. עשיתי כמה שינויים שאולי קשורים בנשירה, אך אנני יודעת אם באופן ישיר: התחלתי להתאמן בחדר כושר, התחלתי לקחת חומצה פולית והפסקתי את הגלולות למניעת הריון. אני לא יודעת אם יש קשר בין הדברים. מה עליי לעשות?

04/09/2006 | 13:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שין, אחת הסיבות לנשירה היא הפסקת הגלולות, חל שיבוש הורמונאלי. כמו כן, עכשיו זו תקופת "השלכת" שמתאפיינת בנשירה מוגברת. כדאי לבצע בדיקות דם מקיפות בכל מקרה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות