שיער אסוף ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/09/2007 | 13:34 | מאת: חמדה

כבר כתבתי לך לפני מספר ימים בנוגע לנשירת שיער חזקה מזה מספר חודשים ללא סיבה. והנה גילתי בתשובתך כאן בפורום שאתה טוען ששיער אסוף מעודד נשירה. היות והתחלתי ללכת עם שיער אסוף פחות או יותר כשהתחילה הנשירה רציתי לדעת האם יתכן ששיער אסוף גורם לנשירה חזקה (אני הולכת עם שיער אסוף עכשיו בגלל הנשירה)

23/09/2007 | 08:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חמדה, שיער אסוף בקוקו בהחלט יכול לעודד נשירה, מכיוון שהוא מחליש את השורשים וגורם למתיחת השיער. על כן רצוי לאסוף אותו בקליפס או סרט. אינני חושב שהסיבה העיקרית לנשירה שאת חווה נובעת רק משיער אסוף, אני ממליץ לגשת לרופא על מנת לבדוק סיבות נוספות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות