שמפו אלפסין והשפעותיו - האם באמת קופאין? או אחר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/10/2016 | 22:13 | מאת: המוזר

ד"ר גינזבורג שלום רב, התחלתי להשתמש לאחרונה בשמפו אלפסין מדי יומיים שלושה, והוא באמת עצר את הנשירה באופן משמעותי. מה שכן, הוא גורם לי לתחושה מאוד מוזרה, וכאשר אני מגיע לפורקן, התחושה היא כאילו משהו השתנה בערמונית והפורקן פחות חזק. בעבר כשהשתמשתי בפרופסיה, התחושה הייתה דומה עד זהה. היתכן שבעצם, באלפסין יש מרכיב כמו פניסטריד, ובעצם הוא האפקטיבי ולא הקופאין? מאוד מאוד מוזר. למותר לציין, ששבוע לאחר שאני מפסיק להשתמש באלפסין, הכל חוזר לקדמותו.

25/10/2016 | 12:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, לא נראה לי ששמפו יכול לגרום לתופעות אותן אתה מציין אבל הכל יכול להיות....

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות