שערות עדינות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/10/2016 | 02:23 | מאת: בוריס

שלום, לפעמים כשאני מעביר יד בשיער ונשארות לי פה ושם כמה שערות בודדות על היד אני רואה שבין השערות יוצאות מדי פעם שערות עדינות יותר, בהירות קצרות ודקות יותר משאר השערות. האם זה סימן שאני מתחיל להקריח והשערות העדינות האלה הן בהכרח שערות שנפגעו מהdht או שזה טבעי שחלק מהשערות על הראש הן עדינות יותר ולכל אחד, גם למי שלא מקריח יש שערות כאלה מפוזרות בכל הראש?

10/10/2016 | 09:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

בוריס שלום, נשירה מאופיינת גם בנשירה של שערות עבות יותר שהתכווצו והפסיקו לצמוח וגם בשערות חלשות יותר. כל זמן שאינך רואה דילול יתכן ומדובר בנשירה טבעית שיכולה להגיע גם עד 100 שערות ביום.

10/10/2016 | 15:51 | מאת: בוריס

לא הבנתי את התשובה. האם יתכן שהשערות העדינות, עדינות באופן טבעי או שרוב הסיכויים שהן פעם היו עבות וכתוצאה מdht הן ניזוקו?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות