שערות נושרות האם יכול להיות התקרחות על רקע גנטי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/10/2016 | 21:30 | מאת: מעיין

מה המשמעות של זקיק שערה שחור קטן ומכווץ בקצה השערה שנושרת שהייתה אני מניחה כמה חודשים על הראש , ומה המשמעות של צמיחה מחודשת מעורבת בעובי תקין ובעובי של שערות של תינוק ? שמתי לב שלחברות שלי השערות שנופלות להן אין להן את הזקיק כמו שלי אלא זקיק עם עטיפה לבנה , יש לציין שאני סובלת מנשירה כבר 7 חודשים ללא האטה משמעותית עם בדיקות דם תקינות

10/10/2016 | 08:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מעיין שלום, קשה לענות מבלי לבדוק אותך, ישנן סיבות שונות לנשירה. אם את מתלוננת על נשירה זמן ממושך עלייך להתייעץ עם רופא עור לקבלת טיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות