עד כמה יכולה להצליח השתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/10/2016 | 18:41 | מאת: דניאל

ד"ר גינזבורג שלום, רציתי לדעת, עד כמה יכולה להצליח השתלת שיער? ראיתי באתר מספר דוגמאות, אבל נראה שהתוצאות מאוד משתנות האחד מהשני. לחלק היו תוצאות מעולות, ולחלק היו תוצאות הרבה פחות טובות. האם ניתן לדעת עד כמה טובה תהיה ההשתלה? האם השיער יראה דליל? או שהוא יהיה קרוב למה שהיה בגיל צעיר?

10/10/2016 | 08:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דניאל שלום, בשעת הייעוץ ניתן לראות את גודל ההתקרחות מול מצב השיער התורם ולצפות איזה תוצאות ניתן יהיה לקבל. כמובן שככל שהשטח של ההתקרחות גדול יותר והאיזור התורם טוב פחות התוצאה בהתאם, אבל לרוב השתלה טובה לא מזהים והתוצאות יוצאות טבעיות ביותר ופרופורציונליות לשאר אזורי הקרקפת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות