דלילות במפרצים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/09/2016 | 13:33 | מאת: איציק

היי אני סובל כבר כמה שנים מדלילות במפרצים אני בן 23 ללא נשירה מסיבית מהשיער. הבעיה שאני חושש מהלתחיל במינקסידיל כי זה חתונה לכל החיים וכן כמה זמן מניסיונך ההשפעה על השיער תפוג? הכוונה האם מגיל כזה להתחיל כי ברגע שההשפעה תפוג ההקרחה שלי תהיה מהירה יותר

15/09/2016 | 08:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

איציק שלום, ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור שיבדוק ויחליט אם יש מקום לטיפול כזה או אחר. אם מפסיקים את השימוש במינוקסי הנשירה אמנם עלולה לחזור אך לא בקצב מהיר יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות