האם המצב מצביע על נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/09/2016 | 11:40 | מאת: הילה

אני בת 23 איני סובלת מנשירת שיער בלל וכלל מבחינת הכמות הנושרת מדי יום אולם שמתי לב כי לעיתים תוך סירוק או סידור השיער שערות מסויימות נתלשות במגע הכי קל בלי כאב או לחץ ואחרות חזקות ונדרש לחץ עצום לתלישתן. רופא עור בקופח אמר לי ששערות שסיימו את מחזור חיים שלהן ומצויות במצב טולגן קרובות יותר לפני העור ולכן ניתקות בקלות. רציתי לשאול את דעתך האם זה אכן כך ששערות שסיימו את צמיחתן יתלשו בקלות או שבכל מצב שערה לא אמרוה להיתלש בקלות והדבר מצביע על בעיה אצלי? תודה הילה

09/09/2016 | 11:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

הילה שלום, אכן זהו ההסבר הנכון, לשערה יש אורך חיים וכשמסתיים נושרת וצומחת אחרת במקומה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות