נשירת שער חמורה מאוד אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/08/2016 | 19:21 | מאת: נועה

שלום אני בת 27 ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי נשירת שער והרבה. אם זה שערות על הכרית, או שערות על הרצפה. היני בעלת שער חלק ודליל , בזמן האחרון אני שמה לב להדלדלות רציתי בקדמת הקרקפת עד למצב שבו הקרקפת חשופה לעין. רציתי לדעת מה אוכל לעשות או למי אוכל לפנות על מנת להפסיק את הנשירה הזו. (עשיתי בדיקות דם לא מזמן ולא ניכר חוסרים בבדיקות דם אך אמרו לי שלא תמיד בדיקות דם יכולות להזים את החוסרים בגוף) אשמח לדעת האם ניתן לעצור את תופתעת הנשירה,האם האזור הדליל יכול לחזור להיות כשהיה מלא בעבר ויותר מכך לאיזה מקור אמין אוכל לפנות. תודה מראש.

02/08/2016 | 12:30 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נעה שלום, אני לא יודע מי אמר לך מה אבל את כל התשובות בנושא שיער ניתן למצוא אצל רופא עור שיבדוק ויאבחן ויחליט במידת הצורך על טיפול מתאים - יש מיגוון טיפולים לנושא ורק רופא עור יוכל להמליץ.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות