נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/08/2016 | 19:15 | מאת: אריאל

היי אני בן 18 ויש לי מספר שאלות : רציתי לדעת מהי בערך כמות השיער הנורמלית שנושרת בזמן המקלחת? אני יודע ש100 שיערות ביום זה נחשב נורמלי.. אציין כי במקלחת אני מאבד קרוב ל30-40 שיערות. 2)כל פעם שאני מנסה להרים את הפוני לאחורה במקלחת או סתם ככה, אני מתקשה לשלב אותו עם שאר שיער הראש, זה נראה כאילו יש שתי קבוצות שיער אחת הפוני ואז"הפסקה" והשניה זה שאר שיער הראש למעלה. נשמע מוזר אני בטוח.. אולי מדובר בצמיחה הפוכה? איך נראית צמיחה הפוכה? תודה רבה מראש על המענה

02/08/2016 | 12:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אריאל שלום, אין כמות קבועה של שיער שנושרת, אני אומר שעד 100 שערות ביום זה מצב נורמלי כל עוד לא ניכר דילול בשיער. עקרונית באותה מידה שנושרות שערות יכולות לצמוח גם חדשות. נראה לי על פי תיאורך שהצמיחה נורמלית ולא מצב חריג.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות