רוגיין קצף............................

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/08/2016 | 00:18 | מאת: בן 26

שלום התחלתי למרוח אתמול רוגיין קצף רק באיזור המרפצים והקו הקדמי... חייב לציין שמתבייש ממש במהירות על השיער. אפילו באצבעות תוך כמה שניות מתייבש ונעלם. בכל מקרה אני מורח פעמיים ביום למרות שהבנתי שאפשר רק פעם אחת. (רוצה להתחיל באינטנסיביות כדי לראות תוצאות טובות יותר). רציתי לשאול, בשביל לקחת פעמיים אני משתדל להפריד לפחות 12 שעות בין 2 הנטילות. משום כך אני לוקח מוקדם בבוקר ובלילה. אך לפעמים בבוקר אני הולך להתאמן וחוזר בצהריים ורק אז מתקלח ככה שכדי לשמור על הפערי שעות אני מעדיף לשים לפני המכון כושר, אך רציתי לשאול האם חפיפה לאחר מריחה מפחית ביעילות? הבנתי שאפשר לחפוף לאחר שעתיים מהמריחה. האם חפיפה שעתיים אחרי תפחית ביעילות או אין כל קשר וגם ככה החומר כבר נספג לתוך הקרקפת.

01/08/2016 | 11:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

בן 26 שלום, עדיף לחפוף כ-10 שעות לאחר השימוש כדי לשמור על יעילות מירבית ושימוש של פעם ביום מאפשר גם חפיפה אחת ביום.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות