נשירת שיער זמנית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/07/2016 | 19:47 | מאת: מיכאל

שלום דוקטור. אם גבר בן 20 אמור להתחיל להקריח לדוגמה בגיל 40 על רקע גנטי והוא לקח רואקוטן בגיל 14, כיום יש לו שיער מלא. האם יש סיכוי שהרואקוטן יגרום לכך שהגבר הזה יקריח מוקדם יותר ממה שהוא היה מקריח אם הוא לא היה לוקח רואקוטן? והאם יכול לקרות שבזמן הטיפול ברואקוטן השיער ייעשה דליל לילד בן 14 וזה יהיה בלתי הפיך?

01/08/2016 | 11:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

Nיכאל שלום, אין קשר בין לקיחת ראוקוטן בגיל צעיר לנושא ההתקרחות העתידית. ידוע כי הראוקוטן עלול לגרום לנשירה מסויימת בעת השימוש, אך ברגע שמסיימים את הטיפול הנשירה פוסקת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות