השתלת שיער והטיפול לאחר מכן

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/07/2016 | 22:44 | מאת: שירז

היי ד"גינזבורג. עברתי השתלת שיער במפרצים בשיטת הnhi. הבנתי שאסור להחשףלשמש או למים חמים או מקור חום לפחות לשבוע לאחר ההשתלה וכן יש לחפוף בשמפו מיוחד. כשעתיים לאחר תום ההשתלה הכנתי לבת שלי לאכול, פתחתי את התנור והאדים החמים באו לילאיזור הפנים והראש לכמה שניות. אני ממש ממש חרדה שאולי זה הרס את ההשתלה או את הזקיקי שיער והם לא ייקלטו לי כמו שצריך :( מה דעתך? מה עושים במצב כזה? אודה לתשובה מהירה. בברכה וכל טוב שירז

20/07/2016 | 18:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שירז שלום, מכיוון שלא עשית את ההשתלה אצלי אני לא מעוניין לקחת אחריות ולתת תשובות שאולי לא תואמות את ההנחיות שקיבלת, ממליץ לך לפנות לרופא שטיפל בך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות