בדיקת התקרחות גברית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/07/2016 | 18:55 | מאת: ערן

שלום דוקטור גינזבורג. אני רוצה לבדוק אם אני מקריח בלמעלה של הראש, הבנתי שאתה מבצע בדיקה עם מכשיר כזה שמציג את השיער מקרוב על מסך, מה המכשיר בודק בעצם? איך אתה יודע אם מישהו מקריח או לא בעזרת המכשיר? והאם יש סיכוי שכבר התחילה לי דלילות קלה אבל ממש קלה והמכשיר לא יזהה אותה?

17/07/2016 | 10:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ערן שלום, אני רופא עור ששנים רבות מאד מתעסק בשיער ולכן יכול לאבחן בדרכים שלי האם בן אדם מתחיל להקריח או לא. בעקרון, אתה מוזמן ללכת לכל רופא עור שזה חלק מתחום התמחותו ויוכל לומר לך מה מצבך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות