חיזוק סיבי שיער חדשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/07/2016 | 16:13 | מאת: אוריאל

שלום ד"ר גינזבורג, אני משתמש במינוקסי 5 וסיבי השיער שגדלים בעזרת המינוקסי הם עדינים, שבריריים ונושרים בקלות רבה יותר, תהיתי מה ניתן לעשות כדי לעזור לחזק במהירות רבה יותר את אותם סיבי שיער ולשפר את הסיכויים שלהם לא לנשור? האם יש ויטמינים שכדאי לקחת, מאכלים שיכולים לעזור, תכשירים שעוזרים, וכו'? בנוסף מה לא כדאי לעשות שיכול לפגוע באותם שיווי שיער? תודה רבה על זמנך, אוריאל

07/07/2016 | 08:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אוריאל שלום, ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור לגבי טיפול אפשרי אחר, המינוקסי, אם עוזר, שומר בד"כ על הקיים אך לא בהכרח גורם לשיער להיות חזק יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות