המשךלשאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/07/2016 | 03:24 | מאת: מישהו

דוקטור זה מישהו בן 26 וישתופעה שנמשכת מאז שאני זוכר את עצמי באיזור הפדחת זה נראה כאילו יש לידלילות בשיער אבל השיער עבה ובריא באיזור וכשאני מסרק אותו לכייון שונה אז זה נעלם ואני יודע שאני לא מקריח כי זה כבר 10 שנים ללא שינוי האם זה קשורלצמיחה לכיוונים שונים? כי השיער שם נראה מאדמבולגן האם מתקבלת אשליהשל דילול למרותשאין דילול

06/07/2016 | 18:15 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מישהו שלום, לפי תיאורך, סביר להניח שמדובר בצמיחה מסויימת שגורמת למקום לעיתים להראות כך אך לא מעיד על התקרחות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות