ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/10/2006 | 20:17 | מאת: שלומי

לפני כשלוש שנים התחלתי דיאטה חריפה שבעזרתה ירדתי כ20 קילו במשך 4 חודשים. עקב דיאטה זו פגעתי בבלוטת התריס. חלה לי ירידה בחשק המיני ושיער ראשי החל לינשור. לאחר הפסקת הדיאטה התפקוד והחשק המיני חזרו לקדמותם, אך השיער שלי עדיין ממשיך לנשור בתדירות גבוהה(זה לא נראה כמו הקרחה ואין לי מפרצים). רק לאחרונה בדיקות הדם של הראו תקינו בבלוטת התריס, ועדיין השיער שלי המשיך לנשור קיבתי מרופא עור מרשם לפרופסיה והחלתי לקחת את הכדור. כבר כעבור שבועיים שמתי לב ששוב חלה ירידה בחשק המיני שלי. אני קראתי כבר שהסבירות שזה יקרה זה 1 ל50 ושעם הפסקת השימוש בכדור החשק המיני חוזר לקדמותו. ועדיין לא ראיתי שיפור בעניין נשירת השיער האם יש איזהשהו פיתרון לזה? האם הפסקת נטילת הכדור תגרום לשיער שלי לנשור בתדירות גבוהה יותר מן הרגיל? ישנה איזשהי תרופה שיכולה גם כן לעזור לי בתפקוד המיני? תודה מראש.

08/10/2006 | 12:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שלומי, סביר להניח שאם תפסיק את הפרופסיה תחזור לך הנשירה. לגבי החשק המיני, אולי כדאי לקחת ויאגרה אם אתה ממשיך לקחת פרופסיה.

09/10/2006 | 19:37 | מאת: שלומי

אני לוקח פרופסיה במשך שבועיים. אני עדיין לא הבחנתי בשינוי. האם הפסקת הטיפול תגרום לשיער שלי לינשור במינון יותר גבוה?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות