נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/06/2016 | 17:14 | מאת: עדן דהן

דוקטור שלום לאחרונה התחלתי לשחם לב שכש השיער שלי רטוב ואני מעביר יד בשיער אני רואה כל פעם כמות שונה של שיערות(עד 3שיערות)לפעמים זה קורה גם שהוא יבש אין לי היטוריה של התקרחות במשפחה אבא שלי בן 47 אין לו אפילו מפרצים רק רציתי לדעת אם זה נורמאלי או שזה חריג בקשה תענה לי כמה שיותר מהר אני ממש לחוץ חשוב לי לציין שאני בן 17 כולה

14/06/2016 | 08:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עדן שלום, נשירה של עד 100 שערות ביום היא דבר נורמלי היות ובאותה מידה צומח גם שיער חדש אלא אם כן ניכרת דלילות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות