האם יש טיפול במצב הבא

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/06/2016 | 23:48 | מאת: אלמוני

בת משפחתי עברה לפני 10 שנים תקיפה בה כיבו עליה סגריות בשיער הראש, יתכן שאף שרפו עם מצית ולמעשה באופן הזה תלשו חלק משיער הראש בעיקר באזור הרקות אך לא רק. חרף שעברו 10 שנים המצב של השיער לא חזר לקדמותו- השאלות: 1) מדוע השיער לא חזר לקדמותו? מה מבחינה רפואית נפגע במצב המתואר? 2) מה ניתן לעשות במקרה כזה האם יש לכך טיפול? תודה רבה על המידע והעזרה

07/06/2016 | 08:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלמוני שלום, סביר להניח שעל סמך תיאורך נגרמה לה כוויה שגרמה לצלקת ולכן לא גודל שם שיער. האופציה היא לבדוק אפשרות של השתלת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות