שלום, שאלה לגבי מזותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/06/2016 | 17:04 | מאת: המתעניין

היי ד"ר גינזבורג, שמעתי בכמה מקומות על שיטה להצמחת שיער ולשימור השיער שנקראת מזותרפיה. מה זו השיטה הזו ואיך היא עובדת ?סוג של השתלה? והאם זה באמת מצמיח שיער במקומות קרחים לגמרי (למשל כמו מפרצים)? תודה

07/06/2016 | 08:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

למתעניין שלום, המזוטרפיה הינו סוג של טיפול בו מוחדר החומר מינוקסידיל באמצעות מכשיר לחץ אויר לתוך הקרקפת בנוסף לטיפול החיצוני. היא מיועדת בעיקר לנשים שסובלות מדילול ולא מצמיחה שיער במקומות בהם אין כבר זקיקים לחלוטין. על סמך בדיקה אני מחליט האם טיפול זה או אחר עשוי להיות יעיל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות