2 שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/06/2016 | 23:44 | מאת: שלום

אני משתמש במינוקסי ופרופסיה ביחד מזה 6 חודשים מתי אני יכול לראות תוצאה סופית? שאלה שניה האם אני יכול לעשות השתלה ולהמשיך בתרופות? כי אני אישית לא סומך על השתלה

05/06/2016 | 07:57 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שלום, הפרופסיה עוצאת את הנשירה ב-80% מהמקרים תוך 3-6 חודשים וב-60% מהמקרים אף מצמיחה שיער לאחר כשנה. התרופות עוזרות בעיקר בפדחת ובמרכז הקרקפת ולכן אם יש התקרחות מקדימה ניתן לעשות השתלה ולשמור באמצעות התרופות על השאר. בכל מקרה ניתן לקחת את התרופות במקביל להשתלה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות