מינוקסידיל 5%

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/04/2016 | 19:48 | מאת: לירן

שלום דוקטור הלוז שלי צפוף ולא בא לי להשתעבד לתכשיר. הכי נוח לי למרוח את הקצף אחרי מקלחת בערב. אני לרוב מתקלח פעם ביום ולא שוטף את החומר מהראש עד למקלחת הבאה. ככה יוצא שאני ב 80% מהימים מורח פעם אחת בפועל את התכשיר. האם הוא יכול להיות יעיל גם בצורה זו? או שאם לא אמרח פעמיים ביום אז לא כדאי למרוח בכלל. תודה וחג שמח.

19/04/2016 | 14:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

לירן שלום, ממליץ לך להשתמש בהרגיין קצף במקום במינוקסי 5%. בהרגיין קצף ניתן להשתמש פעם ביום וניתן להשיגו בפארמים השונים.

19/04/2016 | 22:20 | מאת: לירן

אני מניח שפעם אחת זה בסדר גם עם הקצף של קירקלנד. .תודה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות