נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/09/2007 | 21:35 | מאת: מיכל

שלום, אני סובלת מנשירה לאחרונה, בהתחלת הראש יש כבר התקרחות מעטה, מאחר שהיה חסר לי קצת ברזל, אני נוטלת ברזל מזה כמה ימים... שאלתי: הרבה פעמים במשך היום אני משחקת בשיער, נוגעת בשיער...האם זה גורם לנשירה גדולה יותר? עצם עיסוי הקרקפת וגירויה או שזה לא קשור, או שזה מועיל.. ושנית מה זה מינוקסי שכולם מדברים כאן. והאם אתה ממליץ עליו בנוסף לכדורי ברזל...או שיש משהו אחר שאתה ממליץ תודה מראש

09/09/2007 | 09:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מיכל, אם על סמך בדיקות הדם נאמר לך לקחת ברזל, אז אכן אני ממליץ לקחת. אך משיכת השיער ו"ההתעסקות"} בו בהחלט עלולים לגרום לך לנשירה. בעצם זה שאת משחקת בו ובודקת אם הוא נושר, את עלולה להחליש את השורשים ולרום לנשירה. לגבי הטיפול, אני לא יכול להמליץ לך על טיפול דרך האינטרנט בלי לראות אותך. המינוקסי 5% יעיל לנשירה, אך השאלה מה המקרה שלך.

10/09/2007 | 19:11 | מאת: מיכל

בעייתי היא נשירה והתקרחות...כתוצאה כנראה מלחץ וחוסר ברזל. האם יש מאכלים או משהו שיכול לחזק את השיער? והאם מינקסי דורש רצפט מרופא. תודה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות