כדורי רוטס HR, מינוקסי ושמפו פריגיין

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/09/2007 | 10:59 | מאת: רות

הייתי אצל רופא עור ושכחתי לשאול האם יש תופעות לוואי לכל המרשמים שמצויינים בנושא. (שיעור יתר, פתיחת תיאבון וכו'...). כמו כן הייתי רוצה לדעת מהם הסיכויים שהטיפול אכן מצליח. לכמה זמן עלי להשתמש על מנת לראות תוצאות.

06/09/2007 | 12:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רות, לכל המוצרים שציינת אין תופעות לוואי שאני מכיר. בעקבות שימוש בריגיין, יכול להיות לעיתים גירוי או אלרגיה לחומר.

08/10/2007 | 13:30 | מאת: סיגלית

קראתי באינטרנט דעתו של רוקח שטוען שהמוצר הנ"ל פוגע בפוריות אצל נשים. יש אמת בדבר? ומה עם החשק המיני? יש פגיעה? אני בת 18 הנשירה מתונה אך שיערי דק רציתי להתחיל ליטול את התוסף אבל אני חוששת מהפגיעה בחשק המיני ובפוריות אשמח אם תתן לי חוות דעת מקצועית

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות