נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/09/2007 | 08:38 | מאת: שרית

שלום, אני בת 29 , סובלת מנשירת שיער תמידית כבר 10 שנים, עשיתי בדיקה מעקרוסקופית כדי לאבחן אם אכן הנשירה היא גנטית. התוצאה היא שגם גנטיקה טגם חוסרים. התחלתי לטפל בתוספי מזון+רייגן והשיער השתפר פלאים. אך שוב לאט לאט המצב שוב החמיר. כיום אני 3 חודשים לאחר לידה ויש לי נשחרנ מטורפת שאני ממש מפחדת שתביא להתקרחות. בבדיקות דם יצא שהכל תקין ( לא כמו בעבר). כרגע אני מניקה אבל בקרוב אפסיק. שאלתי היא במה אני אוכל לטפל? והאם יש מצב שהשיער יהיה יותר דליל מבעבר בגלל הלידה? אני אודה לתשןבתך.

06/09/2007 | 12:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שרית, לאחר לידה נשים רבות חוות נשירה משמעתות, זה יכול להימשך לעיתים עד שנה אחרי הלידה. אם לא נמצאו לך חוסרים כלשהם בבדיקת הדם, אני מניח שזו נשירה שתחלוף בעוד מספר חודשים. לגבי טיפול, אני לא יכול להמליץ לך בלי לבדוק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות