גירוד בלתי פוסק

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/01/2016 | 20:01 | מאת: שלומי

ד"ר גינזבורג שלום! לאחרונה אני סובל מגירודים בלתי פוסקים בקרקפת. כל הפניות והטיפולים שרופאי העור המליצו לא הועילו. ראוי לציין שהדבר הופיע לאחר תקופה מסוימת של לחץ. לאחרונה החלה גם נשירת שיער שמתגברת. רציתי לדעת מה אתה ממליץ לעשות על מנת להפסיק את הגירוד ולמנוע את הנשירה? תודה רבה על העזרה!

19/01/2016 | 09:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלומי שלום, לעיתים תהליך ההתקרחות מלווה גם בגירוד, אבל אם המצב גורם לך כל כך סבל יש להתייעץ עם רופא עור ודרך האינטרנט אני לא יכול לתת טיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות