טיפול פלזמה לשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/01/2016 | 11:49 | מאת: רונית

שלום. לפני שלוש שנים עברתי לידה ראשונה ואחריה הייתה נשירת שיער חזקה שגרמה להדללות שיער באיזור הקדמי בראש אחרי ביופסיה אמרו שכנראה זה female pattern baldness לא טופל מאחר והייתי בהיריון שני.כמו כן כרגע חודש אחרי לידה שנייה. ברצוני לדעת כמה זמן אחרי לידה אפשר לבצע טיפול פלזמה לשיער והאם יכול לעצור נשירה של אחרי לידה והאם אפקטיבי לסוג זה של דילול שיער?וכמו כן האם יש טיפולים נוספים? תודה

18/01/2016 | 12:35 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רונית שלום, אני לא ממליץ על טיפולים דרך האינטרנט וכל אחת היא לגופו של עניין. עלייך להתייעץ עם רופא עור לגבי הטיפול המתאים ביותר עבור מצבך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות