השתלת שיער באלופציה צלקתית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/01/2016 | 10:54 | מאת: לאה

שלום האם ניתן לעשות השתלת שיער באלופציה צלקתית? מה הסיכוי להצלחה? תודה

06/01/2016 | 15:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

לאה שלום, קודם כל כדי לעשות השתלה כזו חייבים לחכות שנתיים מיום סיום הפעילות של המחלה כדי להיות בטוחים שהסתיימה. כל זמן שהמחלה פעילה אם נעשה השתלת שיער גם השיער המושתל עלול ליפול. בכללי, ניתן לעשות השתלת שיער, זה כמובן תלוי מה מצב האיזור התורם, האם אין בו גם צלקות שמקטינות את כמות השיער שניתן לקחת ולא מאפשרות לקבל מספיק חומר גלם. במידה והמחלה אינה פעילה ויש מספיק שיער באיזור התורם בהחלט ניתן לעשות השתלה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות