השתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/12/2015 | 12:12 | מאת: אני רק שאלה

שלום ד"ר..יש לי 2 שאלות לגבי השתלה: 1. האם השתלה רק במפרצים לוקחת קצת זמן או יום שלם?פחות זמן מהשתלה במקום אחר? 2. בהנחה ועושים השתלה במפרצים/פדחת וכו', תוך כמה זמן אפשר לשוב לעבודה? ומהן תופעות הלוואי מהשתלה? כאבים?דימום?מותר להתקלח? תודה ושבת שלום.

06/12/2015 | 10:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, במידה והמפרצים קטנים לוקח בהתאם זמן קצר יותר, הכל תלוי בגודל המפרצים. לאחר השתלת שיער יש שבוע ימים פצעים שהופכים לגלדים ולכן נדרש כשבוע לחזרה לעבודה ואם אתה יכול ללכת עם כובע ניתן לחזור לאחר יום יומיים. השתלת שיער נעשית בהרדמה מקומית ולכן תופעות הלוואי קלות - יתכן שביום הראשון סובלים מקצת כאבים, כל כדור נגד כאבים פותר את הבעיה, יכולה להיות הרגשם של נם (חוסר רגישות) בקרקפת שעוברת תמיד ויכולה להיות נפיחות שאנחנו מונעים אותה באמצעות פלסטר מסויים שצריך להשאר על המצח 4 ימים וכן תרופת נוגדת נפיחות. את הראש יש לחפוף כבר למחרת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות