טיפול (עוד אלה קטנה)

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/11/2015 | 13:44 | מאת: אוהד

והאם הזרקת prp בשיטת האקדח יעילה כמו הזריקה הרגילה? כלומר זו שיטה מקובלת? כי נגיד שראיתי סרטונים ביוטיוב בזריקה רוב הדם נראה נספג בקרקפת ובאקדח זה נראה כאילו רוב הדם נשאר בחוץ מחוץ לקרקפת. וזה גורם לי לתהות האם ההזרקה בשיטת האקדח יעילה כמו הזריקה.כי זה נראה כאילו הדם בכלל לא חודר בצורה מספקת למתחת לעור

24/11/2015 | 08:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אוהד שלום, כאמור, כל רופא בוחר לו את הדרך המועדפת עליו, אני אישית בוחר שלא לבצע את הטיפול כך אבל מניח שהתוצאות אמורות להיות זהות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות