.regenetresse - מכיר? קניתי ללא מרשם בארה"ב

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/09/2007 | 22:41 | מאת: דפנה

http://www.com/rg/products - אתר החברה. אני בת 33 בעבר סבלני מנשירה רק בתקופות לחץ עכשיו ב3 שנים האחרנת לערך יש לי לפחות פעם בשנה בסביבות יולי (במתח אני תמיד נמצאת..). השיער חוזר למצבו ההתחלתי אחרי תקופת הנשירה בד"כ. כיוון שיש לי מראש שער דליל התופעה מאוד מציקה לי, מה הסיבה לנשירה? פעם אחת הלכתי לרופא עור והוא אמר שזה דילול טבעי ולא בעיה. האם יש בידי לעשות משהו להקטין את הנשירה, האם יש טיפול מונע . בדיקות דם תקינות . האם לקחת כדורי ויטמינים באופן קבוע? האם להשתמש במינולטי? האם להשתמש בחומר זה או אחר כבר בתחילת יוני כדי להקטין נזקים.. האם אתה מכיר את החומר-צירפתי את האתר דעתך?

04/09/2007 | 12:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דפנה, לנשירה סיבות רבות, השאלה מה גורם לך לנשירת שיער. זאת ניתן לדעת ע"י בדיקות. אולי מדובר בנשירה גנטית, או אולי כתוצאה ממחסור בויטמינים, אולי שיבוש הורמונאלי, לחץ וכדו'. יש לגשת לבדוק זאת אצל רופא העור. הלינק שצירפת לא הכיל מוצר. אם מדובר על ריגיין, זה אכן מומלץ, בגירסת ה-5%.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות