נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/09/2007 | 08:12 | מאת: מורן

שלום, 1. האם יש קשר בין השמנה מילדות לנשירת שיער ? 2. אם יש לבחורה נשירה גנטית כבר מגיל 17 , האם זה יחמיר בעת הריון ? 3.האם יש איזשהו גיל שבו השיער "מתיצב" ויש פחות התקדמות בנשירה ?

04/09/2007 | 11:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מורן, 1. האם יש קשר בין השמנה מילדות לנשירת שיער ? ת: לא. 2. אם יש לבחורה נשירה גנטית כבר מגיל 17 , האם זה יחמיר בעת הריון ? ת: לא. מכיוון שבתקופת ההריון השיער במיטבו. לאחר ההריון, עשויה להיות נשירה לתקופה של עד שנה. 3.האם יש איזשהו גיל שבו השיער "מתיצב" ויש פחות התקדמות בנשירה ? ת: אין גיל מסוים, זה עניין גנטי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות