השתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/09/2015 | 13:24 | מאת: מוטי

שלום ד"ר גינזבורג רציתי לדעת מהו זקיק השערה ומהי פעילותו.ושאלה נוספת כל הזמן בהשתלות שיער אני רואה שרשום השתלת זקיקים רציתי לדעת כמה שערות מושתלות בזקיק האם אחד או יותר

16/09/2015 | 13:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מוטי שלום, המילה הנוספת לזקיק הינה שתל - כל שתל יכול להכיל בין 1-4 שערות כך שהממוצע בשתל הוא 2 שערות. מכאן יוצא שמשתילים גם שתל עם שערה אחת, גם עם 2 וכו' הלאה. מה שחשוב הוא היכן להשתיל כל שתל ושתל כדי שהתוצאה תראה טבעית לחלוטין וזה כבר תלוי בנסיון של הרופא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות