שאלה לגביי שיער לבן

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/09/2015 | 16:51 | מאת: אדי

שלום רב דוקטור אני בחור מתקרב לגיל 30 ובחודשים האחרונים צצות לי המון שיערות לבנות. אשמח אם תוכל לענות לי על כמה שעלות 1. מה אפשר לעשות בנידון? 2. האם זה קשור ללחץ? 3. האם מחסור בבדיקות הדם במשהו מסוים יכול להעיד על זה? כלומר, האם יש לתקן משהו כדי שיהיו פחות שיערות לבנות? אם כן, מה? 4. האם הגיוני שלבחור צעיר יופיעו כל כך הרבה שיערות לבנות? קצב הצמיחה שלהן מהיר אצלי.. תודה רבה

06/09/2015 | 10:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אדי שלום, שערות לבנות הן עניין גנטי ואין כל דרך למנוע זאת. הרבה גברים ונשים בגיל זה כבר סובלים מתופעה זו וזה נורמלי ולא מעיד על שום חוסרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות