נשירת שיער ללא סיבה ברורה.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/08/2007 | 19:52 | מאת: הילה

אני בת 18 וסובלת מנשירה רצינית. עברתי בדיקות שונות, למשל של בלוטת התריס וויטמינים מקבוצת B. כולן יצאו תקינות, והרופא טען שהנשירה נגרמת מלחץ: לחץ גורם לעורקיקים המובילים דם לשורש השיערה להיות צרים יותר, השערה לא מקבלת מספיק דם, והשיער נושר. אני לא יכולה להוריד את רמת הלחץ, בייחוד כשהשנה אני מתחילה לימודים אקדמיים. איך בכל זאת אפשר לטפל בנשירה? תודה רבה!

29/08/2007 | 15:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום הילה, כל מקרה לגופו, אני לא יכול לתת לך ייעוץ דרך האינטרנט.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות