שבירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/08/2007 | 10:46 | מאת: אבי

שלום רב, אני בן 20.5, אני מרגיש שיש לי תופעה של שבירת שיער באיזור הקודקוד בראש אך ורק,כלומר שהשיער צומח עד שהוא מכסה את הקרקפת ואז מפסיק לצמוח לעומת האיזורים האחרים שכן צומח השיער בהן כרגיל, ושם לב לעוד משהו, והוא שהשיער בצדדים הוא יותר צפוף מהשיער באיזור שלמעלה.. במשפחה שלי כולם השיער שלהם נורמלי ובסדר גמור.. אבא שלי הוא בן 47, השיער שלו דליל קצת מלמעלה ומהקודקד אבל עדיין בסדר..היה לי הרגל כזה שבזמן שאני לומד אני מגרד את הראש שלי.. מה ההסבר של המצב?..וכיצד אפשר להתגבר על הבעיה? תודה רבה

29/08/2007 | 15:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אבי, יכול להיות שמדובר בסוג של טריכוטילומניה. אני ממליץ לגשת לרופא עור לאבחון.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות