השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/08/2007 | 19:00 | מאת: אבי

שלום שאלתי אותך אתמול לגבי "שטח תורם טוב" ואמרת שאיזור בעל צפיפות גדולה הוא יותר טוב להשתלה. אני מבין שאזור צפוף הוא יותר טוב להשתלה כשמוציאים רצועת עור מאחורי הראש שממנה לוקחים שיער להשתלה וכמובן חשוב שיהיה שם כמה שיותר שיער. לפי הבנתי כשמוציאים שיער בשיטת fue זה לא חשוב מה הצפיפות כי הרי מוציאים זקיק זקיק , האם זה נכון?

29/08/2007 | 15:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אבי, לא, זה גם חשוב, על מנת שלא יראו שהוצאו שערות מהאזור, וכן שיהיה חומר גלם להשתלה עצמה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות