השתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/07/2015 | 05:46 | מאת: אבי

שלום דר גינזבורג, יש לי שתי שאלות בבקשה: 1) האזורים התורמים שלי יחסית דלילים, אז מה דעתך על לעשות מיני השתלה של כ 50-200 זקיקים משיער שנלקח מהחזה על מנת לראות כיצד העור שלי בחזה מגיב לצלקות ? ובמידה והן מחלימות יפה אז להמשיך עם זה להשתלה גדולה יותר. 2) לגבי שכפול השיער, אני מניח שהייתי יודע אם הייתה פריצת דרך , אז רק רציתי לדעת אם היתה איזה התקדמות אפילו קטנה בנושא, בפעם האחרונה לפני כשנה אמרת לי שהייתה בעיה בכיוון הצמיחה, יש התקדמות? תודה רבה

01/07/2015 | 15:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אבי שלום, אם השיער באיזור התורם שלך ממש דליל ואין לי כל יכולת לקחת משם ממילא השיער בחזה לא יספיק ולכן לא אמליץ בכל מקרה לעשות השתלה. בנושא השיכפול לא ידוע לי על פריצת דרך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות