לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/05/2015 | 16:35 | מאת: אלדד

אני בן 24. לפני שנה וחצי התחיל שיערי להידלל והופיעו מפרצים ראשונים, מאז אני משתמש במינוקסי ועד לפני חודש הרגשתי שהידרדרות נעצרה. בחודש האחרון אני מתחיל לאבד שיער בכמויות מהירות והשיער ממש נהיה דליל. אני שונא את ההרגשה הזאת ואת המראה הזה. מה עוד ניתן לעשות כדי לשמור ואף להצמיח שיער שהוא בגדר הבריא? תודה!

25/05/2015 | 11:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלדד שלום, ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור לגבי הטיפול המתאים ביותר.

25/05/2015 | 14:39 | מאת: אלדד

כשהייתי אצל רופא עור, ההמלצה היחידה שלו היתה מינוקסי וויטמנים של Centrum. חבל לי לשלם עוד פעם כמה מאות שקלים בשביל עצות שמצאתי באינטרנט. האם קיים רופא בארץ עם מומחיות בעצירת נשירה? האם קיימת ספרות מקצועית בנושא שאתה יכול להפנות אליה? תודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות