דילול שיער בכל הראש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/04/2015 | 16:52 | מאת: אפרת

דר שלום, קרטתי והבנתי כי השיער מאחור לא נושר, אז כיצד אני מרגישה ששערי מתדלל גם שם?? אני בחורה בת 35 משתמשת במינוקסי 5 כמה שנים. האם למרוח את הקצף על כל שבילי השיער?? עוזר גם בחלק האחורי??

13/04/2015 | 08:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אפרת שלום, זה נכון שבד"כ השיער מאחור אינו נושר היות ויש לו תכונה גנטית שונה משאר אזורי הקרקפת שהינו עמיד בפני התקרחות - אך כמובן יש גם יוצאים מן הכלל. את המינוקסי ניתן למרוח בכל מקום בו השיער מתדלדל אך ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור לגבי אפשרויות טיפול נוספות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות