צבע בהיר בעור שמתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/03/2015 | 07:25 | מאת: עדי

שלום דר אני יודע שזו לא שאלה לגבי השתלת שיער אבל רציתי לשאול אותך אם אפשר שאלה קטנה. שמתי לב שהצבע עור מתחת לעיניים שלי נהיה בהיר יותר אני יודע שזה לא ויטיליגו כי זה לא נראה ככה .. אני משתמש בקרם עיניים retinol A עכשיו אני לא יודע אם זו יכולה להיות הסיבה ? אני יודע שאתה לא יכול לתת חוות דעת מקצועית כי לא ראית אותי אבל אני שואל האם זה אפשרי שזה הגורם ? תודה רבה דר גינזבורג דרך אגב הצבע הבהיר מתחת לעין הוא רק מתחת לעין וזה לא עיגול מסביב לכל העין וגם אין שום צבע בהיר באף מקום אחר בגוף וזה לא צבע לבן כמו ויטיליגו זה פשוט בהיר טיפה יותר מהעור . צריך ממש להתמקד בזה בשביל לראות את זה .

24/03/2015 | 08:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עדי שלום, יש מצב שהסיבה היא הרטינול, תנסה לא להשתמש בו ותראה אם יש שיפור. העור דק יותר מתחת לעיניים והתגובה יכולה להיות חזקה יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות