לד"ר גינזבורג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/02/2015 | 09:40 | מאת: אלעד

שאלות ששכחת להתייחס ואשמח אם תוכל לענות זה 1הספר סיפר אותי ותלש לי שערות אם המסרק או המברשת כבר לא זוכר בגלל שהשיער היה אם קצת מים וקשה היה לספר וראיתי שנתלשו שיערות האם הם מהשורש השיערות שנתלשו מהתספורת ?? האם יש משו לעשות כדי שהשיער מהשורש שאם נתלש יחזור לגדול באופן רגיל?... {כמו לפני התספורת} או גם אם לא מהשורש שאם נתלש יש משו לעשות להחזיר את המצב לקדמותו?... בתודה רבה

24/02/2015 | 11:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלעד שלום, לא נראה לי שהספר תלש שערות עם השורש. בכל מקרה שיער יכול לעיתים לצמוח שוב ורק הזמן יוכל לעשות את שלו - כלומר האם השיער יחזור לצמוח או לא. אין משהו שיכול לעזור במקרה כזה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות